Nyt on menossa viikko 8:n ja kyllä, täällä voidaan pahoin.   Mies tuli juuri kotiin pyörälenkiltä ja haisi vahvasti hikiselle miehelle... meinasi laatta lentää saman tien. Poistuin suosiolla takavasammalle.

Tällä hetkellä kaikki epämiellyttävät tuoksut ja hajut laukaisevat pahoinvointi kohtauksia. Samoin käy myös silloin jos ei ole muistanut syödä tarpeeksi ja verensokeri pääsee putoamaan. Toisaalta jos taas on syönyt liikaa niin siitäkin tulee pahaolo. Eli mitenkään päin ei ole hyvä juuri nyt. Oksentanut en kuitenkaan ole kuin kerran, mutta yökkimistä ja limaa on kyllä jatkuvasti tullut. Ällöä...

Edellisen raskauden aikana pahoinvointi ei ollut näin pahaa. Mies sanoikin jo, että sieltä on varmaan tyttö tulossa. Kysyin, että mistäs niin päättelet ja hän sanoi, että ettekös te naiset ole välillä vähän hankalia... Joopa joo.

Lueskelin raskauden vaiheista ja näköjään juuri viikot 8-10 ovat ns. huippuviikkoja pahoinvoinnin kannalta eli silloin se on pahimmillaan. Pahoinvoinnin pitäisi alkaa hellittämään vkon 13 jälkeen, joten on tässä vielä siis jokunen viikko kestämistä.